Links

Op deze pagina plaatsen we links van sites die wij interessant vinden tijdens onze voorbereiding of sites die we paraat willen hebben onderweg. 

Koken aan boord
Ik (Conny) ben dol op het uitproberen van nieuwe recepten. Elke week struin ik het internet af en probeer ik minimaal 1 of 2 nieuwe gerechten op tafel te zetten. Als ik een recept tegenkom waarvan ik denk dat het aan boord makkelijk te maken is, dan plaats ik hem hier. Trouwens, de recepten zijn niet alleen lekker voor aan boord, dus ook voor alle stuurlui aan wal.

 • Alle 5-or-less recepten van mijn favoriete foodblog Chickslovefood. Max 5 ingrediënten en steeds weer tongstrelend. Meestal low-budget en makkelijk te maken!
 • We hebben weliswaar 3 pitten aan boord, maar hoe minder afwas, hoe beter! Daarom dit ideale 1-pans pasta gerecht van Ohmyfoodness waarbij pasta en ingrediënten in 1 pan koken met weinig water: ideaal voor als het hobbelt op zee. 
Reacties

 1. hallo Rob,

  ik heb mijn webpaginaatje wat aangepast, gaat voornamelijk over de revisie:
  http://www.starrenburg.eu

  Ook ben ik -voorzichtig- begonnen aan een blog, maar dat zal nog wat tijd en moeite kosten om er wat leuks van te maken: http://vesta.starrenburg.eu/#home

  m vr groet, Leo

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Q&A 1: Wat is een rondje Atlantic?

Belangrijke stap richting vertrek!

Q&A 2: Wat eet en drink je onderweg? én goed nieuws!