School@sea AquaParel

Op deze pagina zullen we de onderzoeksvragen van de Parel (de basisschool van onze kinderen) beantwoorden. De school leeft erg mee met onze reis en meester Jaap gaat er gedurende het jaar tijdens techniek lessen en Samen-op-aarde lessen aandacht aan besteden. Stuur dus gerust je vraag in en wie weet wordt hij beantwoord.

Reacties

 1. Vandaag 20 juli 2017...... Valerie en Rosalie zitten samen met 6 andere leerlingen op een boot. Samen zijn de leerlingen bezig. Ze eten en drinken om 10 uur. Ze doen spelletjes. Ze zijn met hun I-pads en telefoons in de weer.
  Om het uur bellen wij met de bemanning. Ze zijn nu een blad aan het maken met de namen van de bemanning. Om kwart voor 2 stop dit project . Morgen komen de leerlingen met een verslag. Hoe is het om 5 uur lang in een beperkte ruimte te zitten. Wat doe je de hele dag? Was het leuk?
  Jaap Vermaas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een belevenis!! Zo gaan er nog heel wat dagen volgen voor Val en Roos volgend jaar. Groetjes uit Enkhuizen waar wij (papa en mama van Valerie en Rosalie) nu liggen. Morgen komen we de meiden uit school halen en kiezen dan het ruime sop!

   Verwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Afscheid

Q&A 1: Wat is een rondje Atlantic?

Q&A 2: Wat eet en drink je onderweg? én goed nieuws!